КОИ СМЕ НИЕ

Кои сме ние?

Ние сме екип от лични треньори и рехабилитатори, които имат огромно желание да помагат на хората. Основахме "Lean and Healthy", за да достигнем до повече хора и да им покажем правилният път да се преборят с наднорменото тегло, контузиите и лошите навици.
По-добрата визия води към самоувереност, а самоувереността е пряко свързана със само-реализация и успех. Това ни помогна да развием и нашето Фитнес Меню. Меню, с което можеш да се храниш здравословно и да си поръчаш от почти всяка точка на София без да губиш време в готвене. Когато си на работа, вече не е нужно да се чудиш от къде ще намериш нещо полезно за хапване, ние се погрижихме за теб.
Затворихме кръга от тренировки, хранене и време, така твоите усилия ще дават 100% резултат, стига да ни се довериш!

 

 

"Ако започнеш днес ще си друг човек, недей и след една година ще съжаляваш, че не си го направил! " - Николай Ценков

 Николай Ценков          Създател

Николай Ценков е основател на "Lean and Healthy". Не се е занимавал с нищо друго освен да помага на хората и да им показва лесния път към здравето и добрата визия. Води семинари на теми - здраве, болки и разбира се хранене. Занимава се и с консултации на същите теми, както на живо, така и онлайн.

Винаги готов да помогне и да мотивира!

    Златин Петков.      Кинезитерапевт       Личен треньор

Злати завършва НСА с профил кинезитерапия, готов е да помогне за възстановяването от какви ли не контузии. Специализиран в масажите, но това не му пречи да е изключителен треньор. Той може да те накара да изявиш максималния си физически потенциал дори на прага на умората. По време на тренировката подхода му е, както приятелски така и професионален.

Никола Стоянов

Както другите си колеги, Нико е завършил НСА като кинезитерапевт. Също така е завършил и курс за мануална терапия "Мълиган. Освен, че работи с нас, той практикува своята професия в частна болница "Света София". Изключително отдаден на своята професия и с индивидуален подход към всеки клиент.